Give Away : Gratis Canvasdoek

Voor mijn blog en instagram maak ik veel foto’s en zo af en toe loop ik dat weer eens even door om te kijken wat er het afgelopen jaar is gebeurd. De oplettende volgers is het misschien al opgevallen er zijn wat veranderingen gaande op de website en het blog. Ik heb een nieuw logo een nieuw en strakker design, de website is een hier en daar vernieuwd met eigen foto’s. Daardoor wordt het ook persoonlijk, ik zou zelf niet anders willen en kunnen.


Foto’s van de natuur of een stilleven kunnen ook inspiratie geven tot het stijlen van je interieur. De foto die je hier onder vindt, nam ik een tijdje geleden met mijn telefoon voor instagram, ik heb een Sony experia en deze maakt prachtige foto’s.  De kleuren van de foto vind ik geweldig en dus besloot ik om deze foto uit te vergroten op canvasdoek. Ik maakte daarbij gebruik van de website van Webprint.nl  je hebt er een ruime keuze in formaten, je kunt kiezen uit een framedikte van 2 of 4 cm. Er is een mogelijkheid om collages of kunst te maken en er is een oneindige variatie in afmetingen. En dat allemaal met je eigen foto’s, zo maak je een persoonlijk interieur!


Nu heb ik in samenwerking met Webprint een leuke Give Away!!
Win een waardebon van € 30.- voor je eigen CanvasdoekWat moet je daarvoor doen:


-Wordt lid van de Facebook pagina van Webprint.nlZie hier

-Wordt lid van de Facebook pagina van Vanbinnenstyling.nl Zie hier
 en laat een leuke reactie achter op mijn blog of Facebook pagina.

Deze actie loopt tot en met 28 augustus 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *