Maak het zelf!

Ben een groot fan van de HEMA, moet er niet te vaak komen want ik koop allemaal dingen waar ik opeens een hele goede reden voor heb… haha!
Zo kocht ik vorige week dit leuke notitie boekje van “takkie”het schattige hondje uit de Jip en Janneke verhaaltjes waar we allemaal mee zijn opgegroeid… En dat leuke plakband had ik al een tijdje in huis, maar misschien hebben ze het nog wel. Prachtige kleurencombinatie zwart -wit – roze, brengt me meteen op een idee!

De stempel heb ik gemaakt van klei met daarin een stempel gedrukt, deze is van Elines huis.

Af en toe is het heerlijk om even lekker om te knutselen en iets leuks te maken…  Ik doe het veel te weinig, gewoon materialen op tafel en kijken wat er uit komt!

Bovendien kost het bijna niks, een restje behang, een stuk tape een blikje of glazen potje, maak je eigen combinatie en leef je uit!

Groetjes Greta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *