Nieuw behang

Vorige week kocht ik bij de Kwantum een nieuw behangetje voor mijn behangpaneel achter de eettafel. Al maanden kwamen er diverse ideeën voorbij om met het bord te doen, maar zoveel ideeën en steeds weer die twijfel, was dat nu echt leuk?

Al heel lang was ik gek op een behang van Onszelf, maar de afmeting van dit behang kwam niet overeen met de afmeting van het paneel. Op instagram had ik leuke behangetjes voorbij zien komen van de Kwantum, dus toen ik er vorige week in de buurt was besloot ik een kijkje te nemen.  En daar liep ik spontaan tegen dit geweldige behang aan, maar er waren er nog veel meer leuke behangetjes ( dit is overigens geen advertorial, maar mijn oprechte enthousiasme).

Dit behang met precies de juiste kleuren voor mijn huis, moest het gaan worden. Het is rustig en stoer precies de uitstraling die ik wil. Dus die zondag toen het de hele dag regende was precies het juiste moment om het paneel te behangen. En omdat het vliesbehang is was het ook in een uurtje klaar.  Ik ben heel erg blij met het resultaat het geeft de kamer een hele frisse uitstraling.  Omdat ik zoveel leuke reacties kreeg via Instagram besloot ik er nog een blog aan te wijden.

Het paneel is gewoon een grote plaat MDF en aan de achterzijde hebben we een lat bevestigd  die schuin is doorgezaagd. Aan de muur zit ook een lat met de zelfde schuine uitsnede zodat het paneel daar op steunt, dit systeem wordt ook voor het ophangen van keuken bovenkasten gebruikt.

Zo zie je maar met behang kun je meer dan een muurtje behangen!

Groetjes Greta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *