Vanbinnenstyling op instagram

Ik heb een beetje haat liefde verhouding met Instagram moet ik bekennen….

;-)

Naast dat ik graag mijn eigen foto’s deel op instagram bekijk ik ook graag andere interieurs en stylingplaatjes op dit platform. Maar soms staat het me ook tegen, veel mensen die elkaar nadoen, allemaal dezelfde stoeltjes dezelfde posters en veel zwartwit plaatjes, want daarmee scoor je hoog.  Ik probeer danwel mijn eigen identiteit te houden ook al scoort dit niet altijd goed

Maar toch is het soms ook heel leuk om te zien wat anderen met hetzelfde item doen. Deze kaartjes zaten bij de VT-wonen afgelopen maand en werden een ware  hit op instagram. Dan vindt ik het weer leuk om te zien wat voor mooie  plaatjes er geschoten worden met deze kaartjes.

Wil je me volgen op instagram, neem dan hier een kijkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *