Vervolg meidenkamer, Stylingtips

Hier het vervolg op mijn vorige blog en daarbij laat ik je wat detailfoto’s van de slaapkamer zien.

Muur is geverfd tot een hoogte van 1.80 m zodat de grote slaapkamer meer geborgenheid krijgt. De grote letterbak is een leuke eyecatcher en is tevens erg handig voor al het kleine grut dat een meisje van 11 verzameld. De kleuren roze en mintgroen komen terug in de letterbak.

Het dekbedovertrek maakt de kamer wat stoerder, en kocht ik bij Leenbakker. De kussens zijn afdankertjes van mij….van o.a. Colorique en The Go Round, de ronde roze heb ik zelf gehaakt.

Details maken het verschil: Een stoffen armbandje geknoopt om een simpele fles, en een randje van maskingtape op de witte plank geven nog net even dat extra accentje!

Groetjes Greta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *