Woonwinkeltip : Wanderwonen

Wanderwonen is de winkel van Neele de Boer. Neele is stoffeerder en kan dus voor jou een stoel opnieuw stofferen en maakt daarnaast ook prachtige kussens. Ze zit sinds een paar maanden in het Shared Space concept in Franeker naast de Poiesz supermarkt in het voormalige Postkantoor. Dit pand heeft lange tijd leeg gestaan en wordt nu bemand door verschillende ondernemers. Neele heeft daar een eigen atelier met winkel, waar ze naast haar eigen producten ook fijne aanvullende woonaccessoires en brocante verkoopt. Je vindt er een leuke mix van eigentijdse cadeautjes, meubels en kussens van eigen hand. Ook verkoopt ze af en toe producten van andere creatievelingen. Hierboven vindt je een aantal sfeerimpressies van mijn hand…De grote kussens zijn echt geweldig, een stoere houten ‘legerkist’ zie ik zo als salontafel staan of op een stoere jongenskamer.

Neele zit vol mooie plannen, maar om het een succes te laten worden moet er wel verkocht worden. Nu de tijd van de cadeautjes en gezellig maken in huis weer aanbreekt zou ik zeggen neem eens een kijkje! Dus aarzel niet om het pand eens binnen te stappen, ze zit daar in ieder geval tot eind van dit jaar.

Morgen kun je meer lezen over de workshop “moodboard” maken die ik samen met Wanderwonen organiseer. Waarin je je eigen stijl en sfeer kunt ontdekken…


Deze vindt plaats op woensdagavond 26 november,
bij veel aanmeldingen doen we er nog een avond bij!

Groetjes Greta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *